Om oss

Bytoget er et familiedrevet selskap som i 2022 feiret 100 års-jubileum.
Vårt selskap hører hjemme i Ålesund og det er tredje generasjon i familien Honningdal som står som eiere og driver selskapet

Utsikt over Ålesund

Vår historie

Det hele startet i 1922 da Jenny Hatlehol som 24 åring kjøpte lekebutikken hun hadde jobbet i noen år. Jenny drev butikken fram til sønnen Jarle overtok på 80-tallet. Da ble det flere utvidelse til flere butikker i og rundt Ålesund. Det første "Thomas-toget" ble kjøpt 1993 og ble starten på det som selskapets virksomhet i dag. Med dette toget reiste Jarle og konen Anne Marie rundt å besøkte små og store steder, og spredte mye glede og moro for små og store.
I 2003 startet selskapet opp "Bytoget" i Ålesund. Siden den gang har vi vært år tatt cruiseturister med på tur i Ålesund og opp på by-fjellet og vist fram den vakre byen vi er så stolte av. I 2021 startet vi opp med sightseeing i Haugesund.
I dag drives selskapet av brødrene Jan og Nils Ivar Honningdal som har ansvar for at seks tog kan frakte turister rundt i Ålesund og Haugesund.  

Vi er glad i det vi gjør

Folkene bak Bytoget drives i dag av tredje generasjon.

Du får en trygg tur

Vi har flere tiltak for å redusere faren for Covid-19 pandemien.

Koronainformasjon

Som følge av korona-pandemien har vi innført en rekke tiltak for å begrense smitten. De viktigste tiltakene vi har innført er vegger mellom alle seteradene i toget og reduksjon av antall sitteplasser i toget. I tillegg gjennomføres daglig renhold av togene innvendig for å sikre at smitte ikke sprer seg.

Kontakt oss

Ønsker du å kontakte oss er vi glade for å svare på dine spørsmål og tilbakemeldinger.
Har du glemt noe på togturen - Ta kontakt på telefon eller epost til det stedet du har besøkt.

© 2022 Bytoget. All right reserved.